Op deze pagina leest u achtereenvolgend praktische informatie, vindt u fietsverhuurbedrijven in de buurt en het reglement voor de fietser.

Corona virus

Het is ons niet toegestaan om de Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ editie 2020 te organiseren en uit te schrijven. Dit vloeit voort uit het besluit van de overheid dat grootschalige evenementen tot 1 september 2020 zijn verboden. De vereiste vergunningen zullen niet worden afgegeven of worden geannuleerd.

Om deze reden heeft het bestuur besloten de Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ editie 2020 niet door te laten gaan.

Het is goed dat de overheid in dit stadium van het corona virus een besluit heeft genomen. Het biedt nu een perspectief voor de editie 2021 en hiermee komt een einde aan de onzekerheid bij bestuur, vrijwilligers en deelnemers.

De gezondheid en veiligheid van deelnemers en vrijwilligers staat voorop. We willen voldoende waarborgen dat zij niet (onnodig) besmet kunnen worden. Uit de verspreiding en het verloop van het virus blijkt dat we onvoldoende waarborg kunnen geven voor niet besmetting en/of verspreiding.

We wensen iedereen een zonnige zomer toe in goede gezondheid.

Het online inschrijven voor dit jaar via de website is inmiddels gesloten. Januari 2021 wordt het online inschrijven weer opengesteld voor de editie van 2021. Informatie en berichtgeving over de Fietsvierdaagse via nieuwsbrieven en sociale media wordt gestopt tot augustus 2020.

Namens het bestuur en de vrijwilligers van de Fiets4daagse ‘De Achterhoek’.

Jaap de Boer

Afhalen stempelboekje Fietsvierdaagse 2021:
U kunt zich vanaf januari 2021 online inschrijven voor de Fietsvierdaagse. Dan hoeft u alleen nog maar uw stempelboekje af te halen! Dit kan op zondag 1 t/m maandag 2 augustus van 10:00 – 16:00 uur bij Café Restaurant ’t Langenbaergh in het centrum van Laren. Neem uw bevestigingsbrief mee!
Afhalen is ook mogelijk bij aanvang van de fietsvierdaagse op dinsdagochtend.

Openingsavond Fietsvierdaagse 2021:
Elk jaar openen wij de fietsvierdaagse feestelijk op de maandagavond voorafgaand aan de vierdaagse. In 2020 is dit op maandagavond 2 augustus. De invulling van de avond wordt later bekend gemaakt.

Starttijden Fietsvierdaagse 2021:
U kunt dagelijks starten tussen 8:00 en 12:00.

Dagdeelname:
Dagdeelname is elke dag mogelijk. U kunt zich in de start- en finishtent inschrijven voor dagdeelname.

Muzikaal middagprogramma 2021:
Zoals jullie natuurlijk van ons gewend zijn hebben wij weer een gezellig middagprogramma in de tent.
Het belooft weer een gezellige boel te worden! Het programma wordt later bekend gemaakt.

Gratis parkeren

Tijdens de fietsvierdaagse kunt uw auto gratis parkeren op de daarvoor aangewezen parkeerplaats tegenover het start-/finishterrein aan de Verwoldseweg in Laren (Gld). Let op! Als u vanuit het dorp naar het terrein rijdt passeert u een tunnel die 2,30 meter hoog is.

Bewaakte fietsenstalling

Op ons start-/finishterrein kunt u uw (elektrische) fiets vanaf maandagavond stallen en opladen. Onze overdekte fietsenstalling wordt 24 uur per dag bewaakt. Ook voor uw scootmobiel is ruimte beschikbaar om deze ’s nachts te stallen en op te laden.

Prijzen fietsenstalling

Fiets€1,25 per dag/nacht
Elektrische fiets€2,50 per dag/nacht
Scootmobiel€2,50 per dag/nacht

Fietsverhuur

Geen fiets beschikbaar voor de fietsvierdaagse? Geen probleem! Bij deze bedrijven kunt u terecht voor het huren van een fiets:

Goossens Tweewielers

Julianaweg 9
7241 BM Lochem
Tel: 0573-257361
Bezoek de website van Goossens

Fietsservice Finke

Walderstraat 37
7241 BH Lochem
T. 0573-251712
Bezoek de website van Fietsservice Finke

Rovelo Bikes Lochem

Albert Hahnweg 1
7242 EA Lochem
T. 0573-254611 | 06-531 08 603
Bezoek de website van Rovelo Bikes