Het muzikale middagprogramma bestaat deze editie niet alleen uit oude bekenden, maar ook nieuwe gezichten.

Iedere middag hebben wij andere artiesten geboekt; de optredens starten rond 13.30 uur en eindigen tussen 15.30 en 16.00 uur.


Dinsdagmiddag 6 augustus

The Neighbour Sisters – Eefde

Het duo, bestaande uit Gerda en Pauline, treedt al jaren achtereen met veel succes op. Waar zij worden uitgenodigd, brengen zij warmte en gezelligheid en zij zorgen ervoor dat iedereen zingend, swingend en ook nog een paar jaar jonger weer naar huis gaat. Het duo houdt van interactie met het publiek! Zij beleven zelf enorm veel plezier aan hun optredens en dat stralen zij ook uit. Het belooft een feest van herkenning te worden.


Woensdagmiddag 7 augustus

Shantikoor Op Koers – Eefde

Op Koers’ is een koor van ca. 30 mannen die met veel plezier liedjes zingen over de zee, het ruige leven op de schepen, woeste stormen, schepen die in de golven ten onder gaan, afscheid nemen in de haven, heimwee naar huis en haard, de liefde voor de zee, drank, de vrouwen die thuis wachten op hun mannen en het vermaak in de havens.

Ze vullen dit aan met andere liedjes die passen in de klankkleur en sfeer van het koor. En dat allemaal meestal 2- en soms 3-stemmig. Het koor wordt daarbij begeleid door twee muzikanten met een accordeon en twee gitaristen.


Donderdagmiddag 8 augustus

Duo Een en Ander – Zelhem

Het duo “Een en Ander” wordt gevormd door Erik Knoef en Anita Oldenhave. Dit veelzijdige duo komt voor het eerst bij ons optreden, dus we zijn erg benieuwd of de deelnemers net zo enthousiast zijn als wij. Erik is al meer dan 25 jaar cabaretier en o.a. lid van “Hoe? Zo?” en “Plateau”.  Ook Anita heeft al vele jaren ervaring als comédienne en als muzikant bij diverse ensembles.


Vrijdagmiddag 9 augustus

Matrozenkoor – Apeldoorn

Het koor treedt regelmatig op tijdens verschillende festiviteiten zoals: oranje- feesten, jaarmarkten, braderieën en in diverse instellingen b.v. verpleeghuizen en woon-zorgcentra. Ook op familiefeesten kan het koor voor u optreden. Het doel is om door middel van zang en muziek gelden bijeen te brengen voor goede doelen, die lokaal gebonden zijn (regio Apeldoorn), sociaal/maatschappelijk van karakter zijn, kleinschalig en behoeftig.