Op deze pagina leest u achtereenvolgend praktische informatie, vindt u fietsverhuurbedrijven in de buurt en het reglement voor de fietser.

Corona virus

Woensdag 7 april heeft het bestuur digitaal vergaderd. Unaniem hebben we besloten te starten met de voorbereidingen van de editie 2021. Dit besluit is natuurlijk met de intentie om daadwerkelijk van start te gaan.
Op dit moment is het nog niet toegestaan om grootschalige evenementen te organiseren. Het bestuur verwacht dat begin augustus 2021 het wel mogelijk en toegestaan is om de Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ 2021 te organiseren. We werken op dit moment meerdere scenario’s uit. Wij hebben de voorkeur uitgesproken om een volwaardig evenement te organiseren met grote tent, muzikaal middagprogramma en een kindermiddag op woensdag. Als blijkt dat dit (nog) niet mogelijk is dan gaan we in afgeslankte vorm van start. De gemeente Lochem heeft toegezegd mee te werken en mee te denken aan het uitwerken van de verschillende scenario’s. Achter de schermen zijn onze commissies hard aan het werk om editie 2021 mogelijk te maken.

Namens het bestuur en de vrijwilligers van de Fiets4daagse ‘De Achterhoek’.

Jaap de Boer

Afhalen stempelboekje Fietsvierdaagse 2021:
U kunt zich online inschrijven voor de Fietsvierdaagse. Dan hoeft u alleen nog maar uw stempelboekje af te halen! Dit kan op zondag 1 t/m maandag 2 augustus van 10:00 – 16:00 uur bij Café Restaurant ’t Langenbaergh in het centrum van Laren. Neem uw bevestigingsbrief mee!
Afhalen is ook mogelijk bij aanvang van de fietsvierdaagse op dinsdagochtend.

Openingsavond Fietsvierdaagse 2021:
Elk jaar openen wij de fietsvierdaagse feestelijk op de maandagavond voorafgaand aan de vierdaagse. In 2021 is dit op maandagavond 2 augustus. De invulling van de avond wordt later bekend gemaakt.

Starttijden Fietsvierdaagse 2021:
U kunt dagelijks starten tussen 8:00 en 12:00.

Dagdeelname:
Dagdeelname is elke dag mogelijk. U kunt zich in de start- en finishtent inschrijven voor dagdeelname.

Muzikaal middagprogramma 2021:
Zoals jullie natuurlijk van ons gewend zijn hebben wij weer een gezellig middagprogramma in de tent.
Het belooft weer een gezellige boel te worden! Het programma wordt later bekend gemaakt.

Gratis parkeren

Tijdens de fietsvierdaagse kunt uw auto gratis parkeren op de daarvoor aangewezen parkeerplaats tegenover het start-/finishterrein aan de Verwoldseweg in Laren (Gld). Let op! Als u vanuit het dorp naar het terrein rijdt passeert u een tunnel die 2,30 meter hoog is.

Bewaakte fietsenstalling

Op ons start-/finishterrein kunt u uw (elektrische) fiets vanaf maandagavond stallen en opladen. Onze overdekte fietsenstalling wordt 24 uur per dag bewaakt. Ook voor uw scootmobiel is ruimte beschikbaar om deze ’s nachts te stallen en op te laden.

Prijzen fietsenstalling

Fiets€1,25 per dag/nacht
Elektrische fiets€2,50 per dag/nacht
Scootmobiel€2,50 per dag/nacht

Fietsverhuur

Geen fiets beschikbaar voor de fietsvierdaagse? Geen probleem! Bij deze bedrijven kunt u terecht voor het huren van een fiets:

Goossens Tweewielers

Prins Bernardweg 11
7241 DH Lochem
Tel: 0573-257361
Bezoek de website van Goossens

Fietsservice Finke

Walderstraat 22
7241 BJ Lochem
T. 0573-251712
Bezoek de website van Fietsservice Finke