Dinsdag 6 augustus

30 km ROOD Gorssel

De eerste dag van de fietsvierdaagse gaan we met de 30 km route naar Gorssel. Vanuit Laren fietsen we via landelijke weggetjes richting Harfsen en Joppe om bij onze stempelpost “Bij Jansen en Jansen” te komen. Het tweede deel van de route gaat langs de Gorsselse Heide en de Katgershoek terug naar Laren.


45 km GEEL  Okkenbroek

Op de eerste dag van de fietsvierdaagse gaat de 45 km route naar Okkenbroek. Via Oolde gaan we richting Zuidloo en komen we Bathmen binnen. Dan fietsen we naar Lettele en vandaar naar Okkenbroek. De stempelpost is dorpshuis ‘Ons Centrum’. Via mooie fietspaden rijden we weer terug richting Apenhuizen en Loo. Het laatste deel van deze route gaat door het Larense Broek en komen we van die kant Laren weer binnen.


60 km GROEN Bronkhorst

De lange route gaat vandaag naar Bronkhorst. We fietsen vanuit Laren richting de Katgershoek en “Oud Harfsen” naar de sluizen in Eefde. Vandaar naar Warnsveld, waar restaurant “De Pauw” de eerste stempelpost is, om dan langs de molen van Warnsveld richting Zutphen te fietsen. Vanaf het gemaal Helbergen tot de Cortenoeverse brug fietsen we langs de IJssel. Via deze brug steken we de IJssel over en krijgen dan een heel mooie route door de uiterwaarden van Cortenoever naar de veerpont bij Brummen. Hier steken we de IJssel over en komen in het bekende kleine stadje Bronkhorst. Dan gaan we naar Wichmond richting Vorden. Maar eerst komen we aan bij de tweede stempelpost: De Rietberg. Na het stempelen fietsen we nog langs kasteel Hackfort, die dit jaar 700 jaar bestaat. Na Vorden fietsen we naar Almen om via Groot Dochteren weer in Laren te komen.  


Woensdag 7 augustus

15 km WIT Exel

Deze dag hebben we een speciale route voor de kleintjes, deze is slechts 15 km lang. We fietsen naar Exel en vandaar naar zuivel- en melkveebedrijf Oosterbrook om daar naar de koetjes en kalfjes te kijken en ook van de daar gemaakte zuivelproducten te proeven. Van daaruit fietsen we via landgoed Kranegoor naar Erve Vennekötte waar we ook leuke dingen voor jullie in petto hebben. Van hieruit gaan we weer naar het start- en finishterrein.


30 km ROOD Warken

Deze route gaat vandaag naar de Warkense Molen. Via de Katgershoek fietsen we richting landgoed  de Velhorst, waar we de Berkel oversteken via het mooie witte bruggetje Besselinkvonder. Een eindje verder komen we in Warken, waar we onze stempelpost hebben bij de windmolen midden in het mooie landschap tussen Almen en Zutphen. We vervolgen de route richting Warnsveld, langs Huize De Voorst en fietsen richting Almen. Hier steken we het Twentekanaal weer over en gaan over mooie binnenwegen terug naar Laren.


45 km  GEEL  Eefde

Vanaf het startpunt fietsen we door de nieuwbouwwijk Het Schoneveld richting Harfsen en Joppe. Dan komen we in Gorssel, waar we richting de uiterwaarden gaan, een mooi natuurgebied met de IJssel aan onze linkerhand en komen we ook langs het welbekende ooievaarsdorp. In Eefde fietsen we bij de sluizen een stukje langs het Twentekanaal om bij de stempelpost Camping Het Waldhoorn aan te komen. We fietsen door Almen en daarna nog weer een stukje langs Twentekanaal. Na Groot Dochteren en de Exelse Tol komen we aan de “Ampsense kant” weer terug op het start- en finishterrein.


60 km GROEN Sallandse Heuvelrug

Vandaag gaat de lange route naar de Sallandse Heuvelrug. Via het Lendenpad fietsen we naar Loo en  Dijkerhoek. Tussen Dijkerhoek en Nieuw-Heeten is een mooi stukje fietspad aangelegd, het Sploderpad en in Nieuw Heeten komen we bij de eerste stempelpost: café Vree Egberts. Daarna gaan we de “heuvels” over richting Zuna. Vanaf hier nemen we een prachtig fietspad langs de Regge richting Rijssen. Dan fietsen we langs natuurgebied De Borkeld naar de tweede stempelpost van deze route namelijk Erve Hartgerink. Het laatste deel van de route gaat langs Markelo, stukje fietspad langs de Schipbeek en via het Markelose Broek terug naar Laren.


Donderdag 8 augustus

30 km ROOD Bathmen- Pothaar   

De 30 km route gaat vandaag naar De Pothaar, waar een mooi boerderijmuseum is en voor deze route de stempelpost. We fietsen via de Oude Holterweg en langs Roowinkel naar de Wippert en langs Looërmark. Hierachter ligt dit boerderijmuseum De Pothaar. Daarna rijden we verder in buurtschap de Beuseberg en komen langs de waterzuiveringsinstallatie en steken de Schipbeek over om via het Larense Broek weer in Laren te komen.


45 km GEEL  Geesteren 

De 45 km route gaat vandaag via landgoed Kranegoor en de Stokkumerburg over het Twentekanaal naar Gelselaar en van daaruit naar Geesteren, waar bij café Baan onze stempelpost is. Daarna fietsen we nog verder over een Kerkpad en komen op de Needse Tolweg en gaan we binnendoor richting de Respelhoek. Na Kulsdom en Nettelhorst steken we het Twentekanaal weer over en gaan we via de Armhoede en landgoed Ampsen door Exel terug naar Laren.


60 km GROEN Keijenborg    

De langste route gaat vandaag richting de Velhorst, we steken de Berkel over via een mooi wit bruggetje en rijden naar het Warkenseveld en komen Vorden binnen. Dan gaan we via het Knopenlaantje richting buurtschap Delden naar Hengelo (Gld). Hier is partycentrum Langeler onze eerste stempelpost van deze route. Daarna komen we in Keijenborg en hier kan de zeer sportieve fietser nog een extra lus (van 20 km; niet bepijld) erbij doen richting Hummelo, Doetinchem en Zelhem. De 60km routerijders gaan vanaf Keijenborg richting Oosterwijk en komen op de Aaltenseweg uit, waar de fietsers van de extra lus er ook weer bij komen. De route gaat vervolgens langs het natuurgebied Markeplas richting Varssel en naar Medler. Bij camping De Reehorst is de tweede stempelpost en dan fietsen we via Het Groote Veld weer door Groot Dochteren naar Laren


Vrijdag 9 augustus

30 km ROOD Wildenborch/ Vorden      

De korte route van vandaag gaat via Ampsen en de Exelse Tol naar Lochem om vervolgens via de Vordensebinnenweg en het Galgengoor bij het Muldershuis de Melktap aan te komen, waar we onze stempelpost hebben. Terug gaan we door het Lochemse veen naar Zwiep en door Nettelhorst en de Armhoede over landgoed Ampsen weer naar Laren


45 km GEEL  Ruurlo     

De 45 km route van vandaag brengt ons naar Ruurlo; we gaan naar Klein Dochteren en langs Lochem en Het Veen via mooie fietspaden naar Ruurlo. Daar is bij restaurant De Luifel onze stempelpost. Via de Boschheurne gaan we weer naar Barchem en fietsen in Lochem door de wijk Stiggoor en langs de Berkel en het Gemeentehuis om na de Exelsebrug en het Aalsvoort Lochem weer uit te rijden. Via Groot Dochteren komen we weer in Laren.


60 km GROEN Markvelde        

Op de laatste dag gaat de lange route naar Noordijk, Markvelde en Diepenheim. We rijden langs Ampsen via de Exelse Tol naar Lochem. Langs de statige huizen bij het hertenkamp verlaten we Lochem via de Staringweg en komen in Zwiep. Vervolgens komen we door Kulsdom en Respelhoek richting Geesteren en naar Noordijk . Hier is onze eerste stempelpost in de “Oale Schole”. We vervolgen de route naar Neede en Markvelde. Aan deze kant van Diepenheim komen we langs landgoed Nijenhuis om daarna bij Herberg De Pol in Diepenheim onze tweede stempelpost te hebben. Via Stokkum en Markelosebroek gaan we weer terug en komen door landgoed Verwolde weer bij de finish.